Header image  
Rogoznica, Dalmacija, HRVATSKA  
  
 

    FOTO GALERIJA APARTMANI 4 DELFINA ROGOZNICA
 

rogoznica from the sky

 Pogled iz zraka

beach-rogoznica

Plaža

beach

Plaža s druge strane

stone-bach

Stjenovita plaža

marina

Marina


 
 

Dobrodošli u apartmane 4 Delfina, u Rogoznici

Apartmani 4 Delfina, nalaze se u mjestu Lozica, pokraj Rogoznice u srcu Dalmacije, oko 25km južno od Šibenika i oko 25km od Zračne luke Split. Oko 50km smo udaljeni od Nacionalnog Parka "Krka"

apartments-4dolphins
Kuća se sastoji od 4 apartmana na prvom i drugom katu kuće. Na prvom katu su dva apartmana, jedan je trosobni i jedan dvosobni, isto tako je i na drugom katu, jedan trosobni i jedan dvosobni.

Prvi kat:
Trosobni apartman: 4+1 - dvije spavaće sobe. dnevni boravak sa sofom 140x200 +kuhinja, kupaona,hodnik,veliki balkon sa pogledom na more.

Dvosobni apartman: 2+1 - jedna spavaća soba, dnevni boravak sa sofom 140x200, kupaonica, hodnik i veliki balkon sa pogledom na more.

Isto je tako i na drugom katu.

apartments beauty

Galerije slika apartmana možete pogledatiy OVDJE

Svi apartmani su novi, moderno opremljeni, klimatizirani, sa krasnim pogledom na more. Također, svi apartmani imaju bežični Internet (WLAN), TV i satelitsku TV. Kuhinje u apartmanima su opremljene posuđem, aparatima za kavu, hladnjacima, mikrovalnim pećima, kuhinjskim pomagalima i ostalim.

Ispod kuće, na južnoj strani nalazi se parking, koji se vidi iz apartmana. Na sjevernoj strani kuće, nalazi se grill za goste i mjesto za bicikle. Plaža je 50 metara udaljena od kuće.

Možete i naručiti doručak u apartman.

NAPOMENA:
REZERVACIJA je potvrđena uplatom avansa od 20% a ostatak se plaća po dolasku.

rogoznica

ROGOZNICA, naselje i luka u istoimenoj uvali, 25km južno od Šibenika. Isto toliko je udaljena od zračne luke Split (Trogir), a samo 50km je od Nacionalnog parka "Krka".
Rogoznica, mirno mediteransko mjesto u samom srcu Dalmacije te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže su u Rogoznici raznovrsne, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama.
Na poluotoku Gradina smjestilo se jezero Zmajevo oko ispunjeno morskom vodom.

zmajevo oko

Jezero je nepravilnog eliptičnog oblika ( 150 x 70 m ), površine 5.300 m četvornih i dubine 15 metara. Morsko jezero Zmajevo oko smatra se prirodnim bioreaktorom u kojem se odvijaju intezivni biokemijski procesi. Neposredno uz ovaj geohidromorfološki fenomen, u uvali Soline izgradila se luka nautičkog turizma, Marina Frapa, visoke kategorije s brojnim sadržajima i 400 vezova.

Veselimo se vašem dolasku!

port-rogoznica


 

KONTAKT:

Mrkonjic Lucija i Ivica
Lozica IV/11
22203 ROGOZNICA
CROATIA
PHONE:+385/22/558-693
             +385/91/914-4816
EMAIL:lucijamrkonjic@gmail.com


Apartmani 4 Delfina
Rogoznica

Internet WLAN Yes
TV & Satelite YES
Klima Yes
Terase YES
Parking YES
Plaža 50M
Restaurant 200M
Market 1000M
Ljekarna 800m
Ambulanta 1200m

 


Pogledajte Pravce puta za Rogoznicu, Dalmacija, Hrvatska

 
Copyright Apartmani 4 Delfina © 2010.